Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK ve výši 145 200,-Kč vč. DPH

21 062 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 158 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 158 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 22515
Plocha celková 158 m²
Plocha zastavěná 158 m²

Popis nemovitosti

Dům s velkým potenciálem a s projektem přestavby na dvojdům včetně platného rozhodnutí o schválení stavebního záměru, který Vám právě nabízíme, se nachází pouhých 7 km severovýchodně od Plzně v přírodou obklopené obci Zruč-Senec.

Máte-li velkou rodinu či větší nároky na prostor a toužíte-li si vybudovat bydlení přesně podle Vašich představ, pak Vám tento dům poskytne dostatek místa pro realizaci Vašich snů. Nadchne také zájemce o dvougenerační bydlení, které začalo být opět aktuální. V rámci zpracovaného projektu je počítáno s tím, že vzniknou dvě na sobě nezávislé poloviny dvojdomu - 5+1 a 3+1 s příslušenstvím a technickým zázemím vybudovaným ze sklepa. Podrobné informace k projektu, stavebnímu povolení a možnosti využití dotací Vám rádi poskytneme na vyžádání či při prohlídce nemovitosti. Dům může být i zajímavou investicí nebo příležitostí k vlastnímu bydlení v kombinaci s druhým bytem k pronájmu.

Dům má dva vchody a v tuto chvíli nabízí v přízemí 4 místnosti, tři z toho nadstandardně velké, koupelnu, chodbu a zádveří. V podkroví, do kterého vede betonové schodiště, jsou krásné prostory vhodné pro vybudování dalších obytných místností, zcela bez problémů sem umístíte 4 pokoje. Dům je také částečně podsklepen. Zastavěná plocha domu je 158 m a celková plocha pozemku 662 m. Objekt je napojen na plynovod a obecní kanalizaci, voda je z vlastní studny, je zde ale možnost napojení i na obecní vodovod, k dispozici je také pevné internetové připojení.

Mateřská i základní škola jsou vzdálené do 400 m od domu, 300 m od domu je zastávka MHD (bus č. 20 a 58). V obci je také pošta, obchod, kavárna a restaurace.

Cena včetně provize RK činí 4.945.200,-Kč. Chcete-li nákup nemovitosti či přestavbu realizovat prostřednictvím úvěru jsme připraveni Vám nabídnout individuální plán dle vašich potřeb a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (12)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit