Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Tereza Rosenbaumová
1 hlas

23 476 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 120 m²
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 388827
Plocha celková 1 309 m²
Plocha zastavěná 74 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 120 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Chatařská sezóna zahájena! Nabízím Vám ke koupi výjimečnou chatu na velkorysém pozemku 1309 m2, která se nachází v chatové oblasti na okraji Probulova v okrese Písek, jen pár minut od Orlické přehrady.

Chata byla vystavěna na konci 90. letech minulého století, nicméně v roce 2002 prošla nákladnou rekonstrukcí včetně přístavby. Uvnitř, v přízemí, se nachází předsíň, obývací pokoj s balkonem a krbem, plně vybavená kuchyně s myčkou, spižírna, jídelna s terasou, koupelna s vanou a pračkou a samostatná toaleta. V patře dále nalezeme tři plnohodnotné ložnice, chodbu s vestavěnou skříní a balkon.

Vedle chaty je kamenný přístřešek sloužící k příjemnému posezení a venkovnímu grilování. Z druhé strany domu se nachází garáž a dřevník. Chata je obklopena zelení. Její pozemek je kaskádovitý. Před chatou se nachází předzahrádka s prostorem k zaparkování. Vzrostlý dub poskytuje dostatek soukromí. Nad chatou se nachází krytý bazén o rozměru 6x3 m. Pozemek nad bazénem je lesní. Kromě zahrady se nový majitel stane i vlastníkem sice malého, ale soukromého borovicového lesa.

Svým zařízením, stavem i velikostí může chata sloužit i k trvalému obývání. Nevyžaduje nákladné investice a je připravena k okamžitému užívání. Nemovitost je též možné pronajímat. Chata je vytápěna elektrickým kotlem, je zde ale také možnost centrálního vytápění z krbových kamen umístěných v přízemí. Zdrojem vody je vlastní studna na pozemku a druhá, veřejná studna situovaná na pozemku před chatou, na kterou je napojeno celkem sedm chat v sousedství. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, odpad je řešen septikem.

Další z mnoha předností této chaty je i její umístění. Je situována v klidné a udržované chatové oblasti. V docházkové vzdálenosti se nachází obchod s potravinami i Probulovská hospůdka. Obec Probulov je vzdálena jen 3 km od Orlíku nad Vltavou a Orlické přehrady. V dojezdové vzdálenosti 6 km je napojení na hlavní tah Praha – Písek. Na tomto úseku bude do konce roku 2024 dokončena dálnice D4. Od chaty tak bude Písek v dojezdové době 15 minut a Praha 40 minut.

Nechte na sebe působit klid a atmosféru této nemovitosti a okouzlit se jejím prostředím. Těším se na viděnou na prohlídce!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Tereza Rosenbaumová
Bc. Tereza Rosenbaumová
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Tereza Rosenbaumová
Bc. Tereza Rosenbaumová
zobrazit telefon