Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 99
Plocha užitná 135 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje zajímavé chaty o celkové ploše 135 m2 vč. příslušenství. Užitná plocha chaty činí 115 m2, k dispozici je prostorná garáž o ploše 15 m2, dvě terasy, balkon a sklep. Nemovitost se nachází v klidné části obce Kytín - Chouzavá, v okr. Praha-západ, na pozemcích o celkové ploše 690 m2.

Chata je dispozičně řešena jako 4+1. V přízemí se nachází zádveří, chodba, šatna, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti, je chodba, ložnice, dva pokoje a WC. K dispozici je pěkná pochozí půda.

Stav cihlové nemovitosti z roku 1970 je velmi dobrý. V roce 2005 prošla rekonstrukcí, v rámci které bylo provedeno zateplení a instalována nová šindelová střecha, vč. nových krovů. Nové jsou i rozvody elektřiny a topná tělesa. Všechna okna jsou dřevěná dvouskla s bezpečnostními fóliemi. Na podlahách dřevo a dlažba. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, v obývacím pokoji je příprava na krbová kamna. Voda je z vlastní studny, kanalizace do septiku. Elektřina 230 V a 400 V. Satelit a internet samozřejmostí.

Na pozemku je možnost parkování pro další 3 vozy.

Chouzavá je část obce Kytín v jihozápadním cípu okresu Praha-západ ve Středočeském kraji, tři kilometry jihozápadně od města Mníšek pod Brdy. Žije zde přibližně 600 obyvatel. V obci je základní občanská vybavenost: nachází se zde obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, pivovar a volnočasový areál Pode vsí. Veškerá občanská vybavenost je potom dostupná v blízkém Mníšku pod Brdy.

Dopravní dostupnost obce zajišťuje silnice III. třídy. Ve vzdálenosti 2,5 km vede dálnice D4 s exitem 22 (Kytín). Veřejnou dopravu zajišťují pravidelné autobusové linky ve směru Praha. Smíchovské nádraží, Dobříš a Mníšek pod Brdy.

Pokud hledáte zajímavou chatu s možností celoročního bydlení, je tato nabídka určena právě vám. Okolí krásné přírody a výborná dostupnost hlavního města Prahy, je příjemným bonusem, který rádi oceníte.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right