48 599 aktuálních nabídek
od 958 realitních kanceláří a soukromníků

HESTIA Group s.r.o. - Články

Adresa: T. G. Masaryka 128, 56201 Ústí nad Orlicí
Telefon: 605 060 362
Telefon: 605 060 369
Sítě:
E-mail: ustinadorlici@hestiagroup.cz
info@hestiagroup.cz
Web: https://www.hestiagroup.cz/
Od první nezávazné schůzky naši klienti dopředu znají detailní prodejní plán, o jehož vývoji jsou pravidelně informováni. Kombinace zkušenosti našich makléřů a moderních trendů na realitním trhu se nám osvědčila jako nejefektivnější způsob prodeje nemovitostí. Přinášíme klientovi úsporu času, starostí a v neposlední řadě i peněz, o které lze na realitním trhu snadno přijít. Nezávazně kontaktujte naše makléře a zjistěte, za jakou cenu jsou schopni prodat vaši nemovitost.

Články (2)

Znáte podmínky rezervační smlouvy?
Znáte podmínky rezervační smlouvy?

Koupě nemovitosti je často náročným procesem zahrnujícím poměrně složité právní úkony. A pokud máte o konkrétní nemovitost vážný zájem, zřejmě budete muset podepsat rezervační smlouvu. Ta zajistí blokování nemovitosti po určitou dobu, kterou využijete k vyřízení všech potřebných úkonů, které jsou s koupí nemovitosti spojené.

Jak správně inzerovat nemovitost
Jak správně inzerovat nemovitost

Prodat nemovitost znamená „dostat ji pořádně na oči.“ Jedině tak máte šanci najít vhodného kupce. A když už ji dobře zviditelníte (například na portále ceskereality.cz nebo v regionálním tisku), je toho třeba náležitě využít. Prezentaci prodávané nemovitosti musíte vyšperkovat tak, aby zaujala co nejvíce lidí a dostala se z šedi a nudy ostatních nabídek. Jak na to?

TOPlist