Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

19 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 2290
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 72 m²

Popis nemovitosti

K pronájmu Vám přinášíme prostorný byt o dispozici 3+1 o velikosti 72 m2 v centru Brna na ulici Zahradnická 11. Tento byt Vám nabízí 3 pokoje, z toho dva menší neprůchozí a jeden větší průchozí,vhodný jako obývací pokoj. Dále je v bytě kuchyň s kuchyňskou linkou a troubou se sporákem, šikovná komora na uložení potravin a větší komora, která může sloužit jako šatna či úložný prostor. Navíc můžete využít i sklep, takže máte k dispozici dostatek prostoru pro všechny své věci. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem a pračkou. WC je od koupelny odděleno, takže je možné byt pohodlně užívat i ve více lidech. Byt je vhodný pro rodiny i studenty

Byt se nachází kousek od zastávek Poříčí či Mendlovo náměstí, dostanete se tedy kamkoliv po celém Brně pohodlně pomocí MHD. V okolí se nachází restaurace i obchody.

Byt je nabízen za 19.000 Kč + 7.500 Kč poplatky (elektřina, plyn, voda, odpady, úklid společných prostor). Kauce je stanovena na 26.500 Kč a provize na 32.065 Kč (vč. DPH). V případě zájmu o prohlídku neváhejte a kontaktujte mě.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (15)
small left
small right