Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

23 651 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 15 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1132
Plocha užitná 144 m²

Popis nemovitosti

.Poznejte rodinný dům s příjemnou zahradou, dvorkem, kůlnou a dostatečným prostorem pro celou vaši rodinu. Navíc v zachovalém stavu ihned k nastěhování a jen 15 minut od Českých Budějovic.

+ 5+1
+ 144 m2
+ pozemek 626 m2
+ 15 minut od Českých Budějovic
+ udržovaná zahrada
+ plastová okna
+ prostorná půda
+ kůlna
+ k okamžitému nastěhování

Vítejte v Lišově, městě s kompletní občanskou vybaveností, ve kterém se nachází tento rodinný dům 5+1. Díky své lokalitě je ideální volbou pro rodiny hledající dostupné bydlení s Českými Budějovicemi na dosah.

Dům je v zachovalém stavu a nabízí tak možnost přestěhovat se ihned. Promyšlenou rekonstrukcí interiéru ale odkryjete jeho potenciál naplno. A ten je bezesporu veliký. Aktuálně je dispozičně řešený jako dvougenerační bydlení se dvěma samostatnými jednotkami s vlastním vstupem z chodby. Toaleta s koupelnou se však nachází v jednotce 3+1. V druhé jednotce 2+kk sociální zařízení chybí.

Dům má prostorný průjezd se vchody do obou bytových jednotek, který ho zároveň propojuje s dvorkem vedoucím na zahradu. Při současném řešení sestává z kuchyně, jídelny, pokoje, obývacího pokoje, ložnice, pracovny, koupelny, WC a malé technické místnost. Pro lepší představu si můžete prohlédnout 3D půdorysy ve fotogalerii inzerátu. Místnosti patřící jednotce 2+kk jsou označené čísly 03 a 04. Zbylé (kromě 01) pak patří druhé jednotce.

Nad částí domu je také půda sloužící k uskladnění nejrůznějších nezbytností. Další úložné prostory poskytuje kůlna na dvorku. Udržovaná zahrada je osazena vzrostlými stromy, které zde vytváří velmi příjemnou atmosféru a zároveň se postarají o stín v horkých dnech.

Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. O vytápění radiátory se stará zánovní plynový kotel.

Město Lišov nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně lékárny, mateřské a základní školy, obchodů s potravinami a mnoho dalšího. Blízké okolí obklopují četné rybníky a lesy.

Vidíte v tomto domě potenciál stát se vaším ideálním domovem? Poznejte ho blíže na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon