Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dana Markus

36 201 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 400 V
Konstrukce Jiná
Plocha celková 958 m²
Plocha zastavěná 200 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 9765
Plocha obytná 220 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 220 m²

Popis nemovitosti

Realitní společnost Gepard nabízí exkluzivně prodej venkovské usedlosti v obci Klučenice-Voltýřov ve Středočeském kraji, okres Příbram, nedaleko vodní nádrže Orlík. Plocha pozemku včetně zastavěné plochy činí 958 m2. Usedlost tvoří 2 samostatné budovy. První budovu tvoří původní stodola se skladovým prostorem v přízemí a ateliérem s balkonem poskytujícím výhled do okolí v patře.
Hlavní budova má 3 podlaží, kde v prvním je rozsáhlý skladovací prostor (stodola a dřevník), hospoda s pípou pro cca 15 lidí, 2 sklepní místnosti (sklad), samostatná toaleta. Ve druhém podlaží je hlavní vstup, koupelna s WC, kuchyň, ložnice a obytný prostor s kamny a pecí, dubové podlahy. Ve třetím nadzemním podlaží jsou dvě ložnice, v zadní části budovy je pak samostatná jednotka, kterou tvoří obytná místnost s kamny, podlahovým topením, přípravou na kuchyň a spacím prostorem, koupelnou a saunou (ve výstavbě).
Celá usedlost prošla nákladnou citlivou rekonstrukcí, která ale nebyla zcela dokončena. Jsou zde nové stropy, krovy, střešní krytina, klempířské prvky, zateplení, nové komíny, nová dřevěná okna s ochranou proti rozbití, rozvody elektřiny a vody. Topení je řešeno kombinací kamen na tuhá paliva a podlahovým infra vytápěním. Jsou zde původní kachlová kamna s plotnou a zápecím a kamna Jotul, v podkroví pak dálkově ovládané radiátory a podlahové infra programovatelné topení. Je zde přípojka na obecní vodovod, kanalizaci i elektřinu. Dešťová voda je svedena do retenční nádrže (6000 litrů) s čerpadlem a expanzní nádobou.
Nemovistost je možné využívat celoročně, je vhodná i jako vícegenerační bydlení i ke komerčnímu využití (pronájem jednotek, ubytovací možnosti, provoz hospody) V obci Klučenice je základní i mateřská škola, obchod s potravinami, lékař a restaurace. Je zde přímé autobusové spojení do Příbrami. Jedná se o jedno z nejmalebnějších míst v povodí řeky Vltavy, které láká umělce i turisty. V blízkém okolí je celá řada přírodních a historických zajímavostí a velké množství cyklistických i turistických tras.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dana Markus
Dana Markus
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dana Markus
Dana Markus
zobrazit telefon