Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 990 000 Kč

C

Úsporná

  • poplatek na BD 1.000,-Kč, advokátní úschova 4.235,-Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 732 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 55 m²
ID nemovitosti 202413848
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 2.
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 55 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte nadstandardní byt v Karviné?

Nabízíme Vám ke koupi družstevní byt o velikosti 2+1 se zasklenou lodžii/55 m2 na ul. Sovova v Karviné - Ráji. Byt se nachází ve 2.patře ze 3. v panelovém domě, který prošel revitalizací. Dům je navíc napojený na tepelné čerpadlo a fotovoltaiku. Dům je v energetické třídě - C - úsporná.

Jedná se o středový byt, který prošel v roce 2019 celkovou moderní a nadstandardní rekonstrukcí se smyslem pro minimalismus. Zároveň byl kladen velký důraz na detail..
Při rekonstrukci bylo vyzděné jádro, nová elektroinstalace vedena v mědi, koupelna s vanou a wc zvlášť, použita zde moderní omyvatelná stěrka v šedé barvě, kuchyňská linka v bílém lesku s barovým jídelním ostrůvkem. Kuchyň je na pojena na obývací pokoj, který má hnedka 2 zvláštnosti - velkými posuvnými dveřmi projdete na prostornou zasklenou lodžii orientovanou do dvora, kde si můžete vychutnat ranní kávu či večer posedět u láhve dobrého vínka. Dále pak je obývací pokoj je rozdělený příčkou, za ní se nachází ložnice s knihovnou.

Druhý pokoj je samostatný a prostorný, poslouží Vám jako zázemí pro Vaše děti nebo pro Vás, a z původní ložnice může být šatna nebo pracovna. V předsíni zůstává šatní skříň. Na zemi je položena velkoformátová lesklá dlažba a v pokojích vinyl. V celém bytě jsou nové černé interiérové dveře s obložkami.

Byt se prodává i s vybavením: kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči - sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, v obývacím pokoji gauč, stůl, manželská postel, knihovna. V dětském pokoji zůstane postel, prostorná šatní skříň, psací stůl a v předsíní šatní skříň.

Měsíční náklady pro 2 osoby činí 5.786,-Kč včetně fondu oprav, který je ve výši 2.614,-Kč.

Splňuje tento byt Vaše představy o novém bydlení? Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám rád nezávazně poradí náš úvěrový specialista s praxí od roku 2006 pan Ing. Aleš Bogocz.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Nela Lesňáková Matušková
Ing. Nela Lesňáková Matušková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Nela Lesňáková Matušková
Ing. Nela Lesňáková Matušková
zobrazit telefon